No. 3 Siste dag før avreise- what to do

Det nærmer seg stygt avreise. Kofferten enda ikke pakket. Dagen skal gå til en fjelltur med en veldig grei venninne, ordne et finansieringsbevis og se enda en venninne. Rekker jeg å pakke, sier du? Det må jeg få skviset inn!  Hehe.

Nå har vi skriftlig bekreftelse på at vi er MRSA-fri, har karakterer i orden og helsetrygdekortet er gyldig. Brevet fra Island om at vi var godkjente utveklsingstudenter kom bare en uke før vi reiser. Men vi har det hvertfall. Så nå mangler kun svar fra tuberkuloseprøvene Lina og jeg har tatt for en uke siden…

Nå har vi så reisefeber at vi ikek bryr oss om vi har fått svar eller ikke før vi reiser. Det er da mye viktigere hvordan man skal få plass til alle treningsskoa?!

Jeg har listet opp hvem som skal få postkort mens jeg er på øyen. Har du lyst på postkort? Kommenter innlegget under, da vel! Eller skriv til meg på Facebook 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *