No. 4 Avreisedagen er her

Flyturen

På flyet går praten lett, hvor vi fort finner ut at vi liker å prøve nye matretter (kanskje det blir både værballer og ostehai ikveld?), se fosser og gå masse turer. Mens to av oss hadde en liten høneblund, benyttet Lina seg av muligheten til å fange dette øyeblikket… se videoen

Ankomst Keflavik flyplass

Lina tror hun har mistet den røde ryggsekken sin da den ikke dukker opp på båndet. Det viser seg at islendingene synes den er «sér» (odd-size), så hun finner den fort i egen seksjon.

Transport til hovedstaden

Flybussen tar oss trygt inn til Reykjavik. Passasjerene er stille- kanskje målløse over hva de beskuer utenfor vinduet? Landskapet er flatt, mosegrodd og steinete. Solstråler gjennom tåkedisen gir alt et mystisk preg.

 

Kokkelurer på bussen

Det eneste jeg hører er knitring i turistkartene til Ida og Lina, som nok allerede er lommekjent i landet før vi har ankommet hovedstaden ! Jeg gleder meg til fire varierte og lærerike uker (om meg selv, Island, Intensiven og jentene) fremover.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *