Klar for avreise i natt!

Hei!

På denne bloggen vil du få innblikk i Marie (21) og Gunnhild (23) sin praksisperiode på barnehjemmet Villa Porvenir som ligger i Bolivia i Latin Amerika. Her skal vi være i 3 måneder. Vi går 3.året på sosialt arbeid på Høgskolen i Bergen, og ser frem til å kjenne på hvordan det er å drive med sosialt arbeid med barn og ungdom i et annet land. All kommunikasjon vil skje på spansk, noe vi tenker blir utfordrene i starten. Heldigvis har vi litt forkunnskaper, så vi skal nok bli flinkere etterhvert!

Vi ser frem til å ankomme Bolivas tredje største by Cochabamba på fredag, og vil oppdatere dere når vi har kommet oss i hus!

Nos hablamos! Vi snakkes 🙂

Hilsner fra Marie & Gunnhild

0 kommentarer til «Klar for avreise i natt!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.