No. 6 Island har så mangt å by på (vi også)

Hva skjer på intensiven?

Vi er som sagt fordelt på to intensivavdelinger noen kilometer fra hverandre. Ved Hringbraut har Ida og jeg vært med på både mottak og utskriving av pasient, fått se hjerteoperasjoner samt følge med på hva som blir gjort der. Det tverrfaglige teamet jobber tett og godt sammen, virker det som, og latteren sitter løst.

Klikk for å snu rett vei: 12A = Oppvåkning 12 B = Intensiv 12 C = Operasjonsstuer
Klikk for å snu rett vei:
12A = Oppvåkning
12 B = Intensiv
12 C = Operasjonsstuer

Der Lina er utplassert, i Fossvogur, der hun har hatt to intuberte pasienter og dermed blitt bedre kjent med respiratoren. Denne avdelingen ligger vegg i vegg med «vöknun», oppvåkningen, der vår nye venninne Karen- Margrethe er utplassert fra Danmark. Lina stortrives, og har fått så mange innspill til aktiviteter vi kan gjøre utenom arbeidstid!

14408355_10157467455945321_1163518001_o
Respiratoren Siemens «Servo I»

Det er fort å gå seg vill , sier Lina, hvor hun en gang forvillet seg i 40 minutter før hun fant den skjulte utgangen. Vi håper hun har lagt igjen smuler slik at Ida og jeg finner frem om et par uker!

Guðrun har vært tilgjengelig når vi trenger det. Hun tar godt vare på oss og fortjener bare skryt! Idag trenger vi ikke lenger å skrive navnet vårt på en tapebit lenger:

14423792_10157467341105321_65671583_o

Deilige middager

… trylles frem på kjøkkenet i leiligheten her. Hittil er det bare velstand, hvor vi alle får vise frem våre kokkekunster! Lina Spesial, Idas (mors) Ovnsbakte Laks med Sandefjordsmør og Lindas Ovnsbakte kyllinger i asiatisk fløtesaus (uten fløte) er bare noe av det smaksløkene våre har vært borte i.

Gratinert aubergine á Line
Gratinert aubergine á Line

Film og avslapping

Vi er flinke til å kose oss sammen. Her med filmen «Mr. Holmes», som vi syntes var veldig fin!

Trekløveret
Trekløveret

 

Følg med senere for å lese om helgens biltur, og kommende ukes praksis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.