Desember i Aalborg/Bergen!

Jula har kommet, og vi har endelig tatt juleferie. Her er en liten oppsummering av vår desember.

FoFoDaLa (linjeforeningen for alle landinspektørstudentene) arrangerte 1. desember julefrokost/julebord, som startet på forskjellige barer/puber rundt om i Aalborg, før vi samlet oss på ett sted og hadde tradisjonell dansk julefrokost. Maten bestod av stekt fisk, sild, remulade, og leverpostei og bacon. Snaps fulgte med. Vi hadde det utrolig gøy, og det var veldig artig å se hvordan julebord gjennomføres på dansk vis.

Første servering av maten

To dager senere, 3 desember arrangerte ANSA sitt julebord, hvor vi selvfølgelig stilte. Her var maten mer kjent og norsk, med blant annet risgrøt.

Bendik som kaprer musikkanlegget og får lokalet til å danse til bergensk musikk

Bendik forsøkte å starte en tradisjon ved å synge «Nystemten» under middagen, noe vi håper blir et fast innslag.

En slags kamp-sang mellom guttene og jentene

Etter at denne heftige langhelgen leverte vi inn den første mappe-eksamenen, som bestod av 10-12 refleksjoner fra forelesningene i løpet av høsten. Prosjektet vi har jobbet med siden september går mot slutten, og vi arbeidet lange dager. I midten av desember måtte vi likevel reise tilbake til Bergen for å lese til eksamen i Jordskifte, et fag vi har fulgt i Bergen samtidig med utvekslingsoppholdet, og vi leverte den andre mappe-eksamenen i kartfaget vi har hatt i høst. Vi fikk da rundt en uke lesing i Bergen før eksamen ble gjennomført. Nå har vi reist hjem, og hviler våre hoder før vi skal ned til Aalborg og være der en måneds tid. Etter det følger skriving av bacheloroppgave i Bergen, før vi plutselig er ferdige.

Men først, juleferie.

Nissehilsen fra Bård Bendik, Leo, Anders og Robert.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.