Første Arbeidsdag På Klinikken !

Første arbeidsdag! 09.01.17

Annie på klinikken

I dag var det masse sommerfugler! Første arbeidsdag! Vi ble hentet av Matilda igjen, fordi vi ikke har fått oss en “fast” sjåfør ennå. Hun foreslo at vi får noen tips av våre nye kolleger i løpet av dagen. Vi hilste på de andre ansatte, og fikk skiftet til uniformene våre. Kristina la merke til at de ulike fargene vi har (lilla, lyse- og mørkeblå – matcher forhengene til behandlingsbenkene i lokalet 😀

Etter å ha blitt koblet opp på et noe saktegående nettverk, fikk vi sitte og skrive litt. Så ankom første pasient. En skulder-pasient! Ann-Iren har fått oppdraget om å være først i ilden. Vi er superspente!

I (Carmen) was up next! Og jeg er nå i ekstaaase 😀 Det var SÅ kjekt å få treffe en pasient, og få de riktige spørsmålene fra Matilda,- som får tankene inn i rett spor igjen. Og ikke minst- hun sa at vi skulle observere de første dagene, men jeg fikk gjøre mye mer enn det! Jeg fikk vise på en modell av bekkenet hva som skjer når en kvinne blir og er gravid, og forklarte de ulike ettervirkningene basert på historien vi fikk gjennom anamnesen. Deretter fikk jeg vise øvelser pasienten kunne gjøre hjemme og på arbeid, hvordan bena påvirkes av å gå i høye hæler, langtids sitting, og hvordan hun kan gjøre amming og generell aktivitet i dagliglivet bedre for seg selv!

Kristina er nestemann i ilden – og vi er supergira! It seems we’ll get a stroke patient today as well !! Beklager at vi høres så rå ut , det er bare så utrolig kjekt å være i gang, og føle seg til nytte, slik vi håpet på .. 🙂

Lunch var først kl.13 for A og K, mens C måtte vente til kl.14. Du vet du er gira når du ikke kjenner sulten før det, engang! #DeSomVetVet – da fikk vi også løpt bort på senteret som ligger like ved, og handlet vann- og adapter-forsyninger!

Planen er å registrere våre nye simkort etter jobb, slik at vi endelig vil bli mulige å ringe!

Huset

Huset

Vi Bor altså i et eget, svært hus. Det er etter norsk standard det vi vil kalle godt sikret med ekstra dørerer og låset, og hele tomten er inngjerdet. Så vi kan fint ta en dukkert i bassenget uten å være redd for å bli iaktatt! 😉

Jeg (Carmen) tok noen kjappe bilder før vi dro til arbeid i dag, slik at dere kan få se litt basics ! Soveromsbilder og detaljer uteblir for nå- men huset er stort, med stue, spisestue, kjøkken med åpning mot spisestuen, hvert vårt soverom og to bad – hvorav ett har BADEKAR ! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *