Første Helgen Vår <3

 Jentene på klinikken <3

Coffee break

Halv dag på jobb – og endelig helg! Fy søren som vi har gledet oss til å få være litt herrer over eget liv 0:-) Vår trofaste Patric svingte oss til og fra, og det hadde vel knapt gått 10 minutter før vi satt i bikini med lunchen i fanget – ute i solstolene. Etter tropisk regnskur på formiddagen, priser vi oss lykkelige over at solen valgte å skinne for oss etter jobb.

Som vi har nevnt er det en 12 minutters spasertur å gå til nærmeste hotell,- det nydelige hotell Adansonia. Endelig Sol, Endelig “det kalde i glasset”, og et lite blogginnlegg.. 🙂
Vi må være påpasselige, da allerede ved inngangen, første servitør prøver å “selge oss” bassengtid. Så hvordan vi formulerer oss, hva vi etterspør, og hvilken pris service folkene krever, må vi enda alltid vurdere.

Men det er så mye vi ( i alle fall jeg!) vil si! Og da MÅ vi nesten begynne med vår fantastiske TACO FREDAG!
Oh yes – du leste riktig. Full pakke hjemmelaget taco! Kristina er taco-krydder spesialist, samt stappe- og guacomole-dronning. Så når både spisskummen er på plass, og avocadoen perfekt modnet (og det var ananasen også!), så mangler ingenting. Her er jo til og med cottagecheese, en spesialitet- så du kan få den i “smooth” versjon; nett som rømme (bare 1000x bedre). Og jeg laget salsa 😉

 LUKSUS <3 <3

 Truls på veggen min <3

Vi var så fornøyde, at vi vi snakket like mye OM måltidet som vi snakket under selve måltidet. Og hvis ikke bildene er gode nok, så får dere bare ta oss på ordet – det blir fast taco fredag, her!
“Vi mangler bare Idol, nå” som Kristina sa. Hehe 😛
Før det herskapelige måltidet, hadde vi tatt en mini-joggetur i nabolaget (som endte på 5 km, faktisk!) og sjekket ut hva og hvem som befinner seg rundt oss. Vi fant blant annet en pitte-liten kiosk, som i hverdagene ( i alle fall) er åpen til 20:00, og kan selge oss brus og vann:) (Alternativet er taxi til dagligvarehandlen, altså!) Vi så også noen UTROLIG nydelige barn, som var ute og lekte. Alle er utrolig hyggelige, og smiler, vinker og hilser. Vi holder på å le oss i hjel der vi andpustne løper forbi folk som roper etter oss: “Hello! How are you?!” og vi må rope tilbake: “Fine, thank you, and how are you?” og de som regel svarer “Fine, thank you, and you?!” hahahah, evighets-samtalen .. <3

Og vegetasjonen her – det er helt sinnsykt nydelig! På 50kvm kan du se “jungelskog”, “savanne” og elvelandskap – og det er ALLE mulige trær og planter (fruktige og blomstrende, så vel som MASSE KAKTUSER ! Og det er 100000 kule insekter (minus de som stikker og plager…) og – jeg har ALDRI sett så mange sommerfugler på en gang..

 Team Progressive ! Babes på klinikken

På jobb i dag, var det på tide å trumfe gjennom, og få en prat med veileder om målplanen for praksis, da denne skal være innlevert til høyskolen (HPV som vi har begynt å kalle “Høgskulen på Vestlandet” !) på mandag!
Så, Matilda pratet med Kristina en-til-en om journalskriving i går. Hun lovet at det var min tur i morgen. Så jeg mannet meg opp for å få så konkrete tilbakemeldinger som mulig på det jeg lurer på, og for å få sagt så mye som mulig om våre ambisjoner og ønsker til praksis, for å være klare til klinisk eksamen når vi drar hjem. Og jeg må si meg ganske fornøyd! Selv om uken til nå ikke har vært som lovet mht observasjoner og gjennomføring av “pasient-sessions”, har jeg nå ståltroen på at neste uke vil bringe mange spennende økter! Jeg er blant annet lovet en ny gravid pasient, da hun allerede (:D!) har inntrykk av at det er noe jeg har god erfaring med (HURRAY!!) Så nå skal vi virkelig embrace helgen, og se frem til det som kommer ! Kristina er lovet barnepasienter også! 😀
Det å nevnes – at jeg nesten er imponert over meg selv for at jeg GIDDER å blogge – etter timevis med journal og oppgaveskriving på jobb.. og de som kjenner meg vet at jeg HATER data.. SÅ please, forstå at jeg gjør mitt beste for å holde dere oppdatert!

Jeg tror forresten også at lørdagene våre kan bli en dag for praktisk øving på hverandre (øving på manuelle teknikker, analysering, tekniske virkemidler, og oppgaveskriving/veiledning). I dag lærte “Mamashuge” (UNNSKYLD om jeg skriver navnet feil!) som er vår søte, fantastiske “mamma” og kollega på klinikken – oss hvordan vi bruker elektroterapi/TENS apparatet, og vi testet det på hverandre i håndleddsekstensorer og dorsal- og eversjonsbevegelse for ankel. Det var ganske kjekt! Vi må jo leke litt på jobb også… 0:-)

Other issues
Mygg. Joda, vi tar medisin, sprayer oss og sover i netting som fanget fisk, og nettet mitt, det vil ikke henge i taket. så nok en gang er det festet i taklampen, som en forhåpentligvis midlertidig løsning. I går var det så sinnsykt varmt inne – kanskje etter all matlagingen og stappmette kropper- men, det er jammen ikke lett å finne roen inne i et sammenfalt myggnett da, kan vi fortelle! .. Måtte erfaring hjelpe oss på den fronten også..

Så var det engelsken. Herre gud, Heter anamnese anamnesis?? stoppfølelse- end Range of motion?? vevskvalitet – tissue quality?? Øye-mål – Eye/sight measure? Eller som Kristina foretrekker å kalle det; “Eye goal” ;D Det blir litt latter underveis, der også..

Jeg la forresten ut et bilde på instagram, av min nye venn! Endelig flyttet en liten krabat inn til meg også <3 Han er nesten rosa i fargen, og heter Truls. <3

Jeg har VELDIG lyst å poste flere bilder, men det liker IKKE nettet,, så .. Uptates come slowly…!
Men, nettet er bedre på restauranter/hotellet enn på jobb, så vi satser på å være facetime/skype tilgjengelige i helgene <3

flere bilder på tampen 😉

 Sunshine Plaza – hvor gymmet befinner seg <3

 shopping senteret Galo, like ved klinikken

 cafe på Galo

 Andensonia hotel – 10 min unna huset vårt

 nydelige bassenget ved Adensonia

 Delfinen til Patric 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *