It’s FriYay !

Bring it – Friday !

1 Time til lunch, og jeg har enda ikke fått se en pasient. våre “kolleger” på klinikken fyker omkring, men den observeringen vi ble lovet, har vi vel egentlig fortsatt til gode.

Ann Iren er hjemme i dag, for å se til at elektrikeren/mannen fra forsikringsselskapet gjør det han skal, og at vi får lært oss det nye sikkerhetssystemet. Dermed har kristina alene hatt “ankel-pasienten” de to har jobbet sammen om, i dag. Jeg vet at min post-pregnant pasient kommer kl.15.30, men når du har skrevet fra kl. 8 til 11 og er tom for ideer, begynner nysgjerrigheten å dra nesen litt mot pasientrommene som tydeligvis er okkuperte. Som sagt, vi er lovet et pasient-rush i Februar.

En av fysioene her sa forøvrig at hun ville vise Kristina og meg hvordan vi håndterer deres ultralyd maskiner og interferential therapy apparatene. Det blir kanskje i 13.30 tiden, vi gleder oss!

Pasientene vi HAR hilst på (så vidt ved ankomst), sier at det er utrolig varmt ute i dag. Kan ikke vente til å ta helgen med en kald drikk og Taco-middag, god musikk og bare.. Ta helg!! På den andre side; Gangsperren indikerer tid for en ny runde på gymmet, så jeg håper det også er noe som står på “to-do-listen” til de andre også 😀

Håper det går bra med dere alle i Norge, vi sender varme hilsner til familie og venner – vi har ikke glemt dere.. 0:-)

Snakk om solen, så skinner den ! PASIENT TIL MEG 😀

Kristina og Carmen i Taxien – off 2 work !

DINNER TIME

Klesvasken tar vi i badekaret .. 😉

Foruten at jeg våknet av en sinnsyk leggkrampe i morges (dehydreringsadvarsel!!) Våknet vi til enda bedre vær i dag!
I går dro vi for første gang rett hjem(!) Etter praksis. Patric var til og med presist på plass! Som vi begynner å bli vant til var vi riktig nok ikke alene i taxien, da han plukket opp noen venninner også, før vi kom oss hjem.
Det river litt i sjelen, men vi bestemte oss for å roe ned hjemme- prøve på en ikke-nattmat-middag (litt tidligere enn det vi har gjort so far), og vaske litt tøy (meg, i hvert fall) og skype-dateing fra Adansonia hotel (Annie). men først, litt soling FOR FØRSTE GANG! Før solen forsvinner nokså tidlig på kvelden ut av hagen vår. Det var syyyykt magisk å legge seg tilbake i stolen, med en kald pepsi max og solen varmende mot huden, selv om kvelden alltid byr på et par ekstra kryp som anser oss som perfekte solplasser..
Og klesvask, this one is for you, Susberg! makan til flashback, der jeg stod i heten og skrubbet klærene mine for hånd. Tok til og med bilde av det.. like Kristina said; vi tar bilder av A L T..
Det var sykt varmt, og ble dagens trenings-erstatning (sad but true..)
Så laget vi jo bare den DIGGESTE middagen! Botswana Biff og kyllingfilet, og alle de beste grønnsakene! Den fantastiske butternut grønnsaken tryllet Kristina nok en gang om til stappe (kan sammenlignes med søtpotetstappe, bare bedre!).. det ble litt mat-stønning.. bildene er tatt litt i farten/siste liten, men som jeg sa til Kristina og Annie;«denne restauranten vil jeg tilbake til!»
Og i dag.. i dag er det TACO FREDAG! dét blir spennende! I går fant vi faktisk kjøttdeig, så dette kan jo bli en ekte Molapo-klassiker!
I dag skal også Matildas mann Anders komme en tur (derfor er Annie hjemme fra jobb i dag!) Sammen med en fyr fra et alarmselskap, så de som er bekymret for sikkerheten vår- kan senke skuldrende ennå et hakk nå 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *