Just a Tiny Update

Vi bor her nå 🙂 Myggnettene er på plass over sengene, felleskassen er opprettet, og middager frem til helgen innkjøpt. Vi har fått oss en fast sjåfør, som henter oss hver morgen, og hver ettermiddag etter jobb. Han heter Patric, og er tidligere soldat (10 år i militæret!). Det skulle man forøvrig ikke tro, da han er en koselig, middelshøy og tilsynelatende ung mann. Han har en koselig tøy-delfin i speilet i den røde Toyotaen, som jeg tror vi kommer til å huske for alltid..

I går da vi ble hentet fra jobb, spurte jeg om trening i byen. Vi er nemlig blitt anbefalt byens største og beste gym, Active gym. Det er ikke så langt fra oss. Men på grunn av traffikkaoset veiarbeidet her forårsaker, er alle korte avstander blitt kø-områder nå.. Så selv strekninger på et par km opprinnelig, er nå områder vi frarådes å ferdes by feet.. Det er vi mindre begeistret for, men.. Vi tilpasser oss!

 

Sent på kvelden, etter å ha sjekket ut gymmet som vi ENDELIG skal teste i dag(!!!!) – gikk Kristina og jeg en liten 12 minutters tur til nærmeste hotell for å sjekke ut restaurant og nett der. Og OM vi gleder oss til å fortelle mer om det…!! Men det tar vi til helgen 😉
Så – i dag er det finally GYM DAY ! Jeg skal i alle fall ha en deilig styrke-økt, mens Kristina og Ann Iren er giret på dagens gruppe time der. Det er ganske spenstig da – gruppetime i Botswana!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *