Lykke i hverdagen

Når hverdagen er et eventyr <3

Når hverdagen er et eventyr <3

Det er så sykt mange inntrykk, og så enormt mye vi kan fortelle om!! Men det er utrolig vanskelig å komme med de rette ordene og historiene akkurat i det det passer å sette seg for å skrive! Og ikke minst skulle vi gjerne delt mer av bilder og videoer, noe nettet stritter litt imot.. så dere må ha oss unnskyldt! Tross alt – litt krydder skal man jo ha å supplere med etter hjemkomsten også!

Vel, vi har et kjæledyr, eller 2, men nr.2 er foreløbig navnløs, og bor ute på garasjen. Jeg siktet først og fremst til Mr.Mombati, firfislen som bor på Kristina sitt rom vi finner oss litt og litt bedre til rette, og får stadig nye bekjentskaper! I dag (11.1) var første gang vi møtte Patrics ( future ) Wifie, en virkelig sprudlende skjønnhet! Vi gleder oss til hun skal lære oss å danse the Francistown way! Wohoooo!

Praksisen so far går bra! Kollegene våre er supersøte, og pasientene villige til å la oss delta, og behandle. En god del skriving så langt, men vi forventer pasient rush fra februar av, når alle er hjemme fra ferie igjen (er vi fortalt).

Wish us luck!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *