Oppdatering uke 2 i Boston!

Hei igjen!

Etter en rolig første uke var vi klar for nye eventyr. På mandagen fikk vi våre ID-kort og ankom labben for første gang. Selvfølgelig i siste liten da de to naive nord-damene ikke tok morgen rushet i Boston med i tidsberegningen . Etter mange timer (les dager) med obligatoriske nettkurs,  hadde vi møte med veilederne våre som er utrolig flinke og imøtekommende og bestemt oss for en oppgave som vi skal følge under vårt opphold her i Boston.

Nydelige lab-lokaler i Boston!

Oppgaven innebærer å aktivere en spesifikk gruppe med neuroner (hjerneceller) som er lokalisert i den biologiske klokken som ligger i Hypothalamus (region i hjernen), for å se om dette har en innvirkning på døgnrytmen. Vi hadde ikke så mye kunnskap om dette fra før av så mye av tiden denne uken gikk til å lese vitenskapelige artikler om søvn og teknikkene vi skal benytte oss av. Alle på labben er veldig dyktige og glad i å svare på spørsmål, noe vi utnytter godt.

Fornøyde med bachelor oppgaven!

Det er ikke alltid like lett å være student i Boston, spesielt ikke når en skal navigere rundt i kollektivtrafikken. I det vi hadde tikket oss inn på undergrunnsstasjonen innså vi at vi hadde gått på feil side, vi fikk øye på et Exit skilt og gikk lettet mot utgangen. I det døren smalt igjen bak oss innså vi at det sto: Exit emergengy only! Alarmen ulte, og vi hadde ikke noe annet valg enn å klatre opp i gatelyset (en luke i bakken hadde åpnet seg). Det hele ble veldig flaut da folk begynte å filme!

 

Amerikansk bursdagskake er obligatorisk

I helgen fylte Amalie 22 år! Hurra! Dagen ble tilbrakt i jacuzzien i familiens hage med limonade i glasset, de amerikanske familievennene til Amalie bakte henne også en ordentlig amerikansk bursdagskake! På kvelden hadde vi en hyggelig liten feiring på Cambridge Commons.

Boblebad i hagen er aldri feil.
  • Amalie og Jorunn!

Én kommentar til “Oppdatering uke 2 i Boston!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *