Syndey

Tur til Sydney 26.06-29-06

Å dra til Sydney var noe vi hadde bestemt oss for å gjøre lenge før vi dro til Australia. Vi hadde på forhånd av turen snakket med et par stykker som hadde vært i Sydney og de sa at det ikke var nødvendig med alt for mange dager der. Vi reiste etter skolen på onsdagen og dro tilbake til Brisbane lørdag ettermiddag. Det var oss tre og moren til Marthe (som var på besøk hos oss i 2 uker) som dro sammen til Sydney. Det er ganske mye større der enn i Brisbane, en typisk storby, og vi merket at vi er glad for at det er i Brisbane vi bor.

På torsdagen våknet vi tidlig for å dra ut fra hotellet og utforske byen. Det første vi ville gjøre var å se Syndey Opera house og Harbour Bridge. Det var mye fint å se på veien dit, så det ble en god del stoppesteder og photoshoots på veien. Da vi endelig kom frem til Operahuset var det egentlig ganske uvirkelig. Vi har alle sett det så mange ganger på bilder og på tv, og faktisk å være der å se det i virkeligheten var ganske spesielt.

                        

Fredag morgen ble vi hentet med buss fordi vi hadde booket tur til Palm Beach a.k.a. Summer Bay. Marthe og moren til Marthe er begge store fans av den australske serien Home and Away, og hadde et stort ønske om å dra og se der serien spilles inn. Det var utrolig fint der, og nå er det ekstra gøy å se på Home and Away! Vanja ville ikke være med til Summer Bay og tilbragte dagen inne i byen der hun dro til en park og matet fugler (hun er veldig glad i fugler!). Dagen avsluttet vi alle fire på Hard Rock Cafe.

Lørdagen skulle vi dra hjem, men vi hadde litt tid på dagen før vi måtte dra til flyplassen. Vi bestemte oss derfor å ta en tur på Madame Tussauds. Vi hadde egentlig lyst til å besøke Bondi Beach, men det ble ikke helt tid til det. Derfor koste vi oss heller på Madame Tussauds.

                

Det var en veldig fin tur, og det var veldig kjekt å få oppleve Sydney!

Hvis vi skulle dratt tilbake til Syndey ville vi tatt oss en tur til Bondi Beach og Blue Mountains. Dette er to ganske ulike steder som begge trolig hadde vært svært kjekke å oppleve i virkeligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.