Howth & Phoenix Park

Nå er det leeeenge siden vi har skrevet et innlegg, rett og slett fordi vi har det så sinnsykt gøy og den siste måneden har vært veldig travel. Men anyway, we are back on track!! Siden sist har vi gjort masse og vi skal dele det opp i flere innlegg, så i dette innlegget skal vi fortelle om Howth og Phoenix Park.

Etter en halvtime/time med dart’n (tog) var vi i Howth som er en fiskelandsby på østkysten av Irland. Her var det duket for fish & chips, bading og marked. Det var deilig å komme seg litt vekk fra storbyen og få litt «frisk luft» (noe det var mye av).

Utsikt over Howth
Nyter..
mmmm
Lucie og mmmm
hele gjengen i ett bilde <3
froskeperspektiv
breaking: skal delta i bloggerne ;))
her er vi igjen 🙂
Ella <3 med utsikt over stranden der de tøffe guttene badet

Fin og minnerik dag i Howth!

For å komme oss til Phoenix Park snek vi oss på en Hop-on-hop-off buss igjen (som vi forresten har blitt veldig glad i, anbefales) som kjørte oss direkte til parken. Dette er en av de største parkene i Europa, større enn både Hyde Park i London og Central Park i New York. Her i denne parken ligger faktisk den irske presidentens offisielle residens, Áras an Uachtaráin, som opprinnelig var den britiske visekongens residens.
I sammenheng med parken er det også en Zoo som vi måtte besøke. Vi, sammen med hele Dublins befolkning under 5 år, syntes den var veldig kjekk.

oss som hoppet på en hop-on bus
hopphopphopp
Phoenix Park, veldig fin
Marthe i Phoenix Park
vandrer
Ingrid elsker sauer, men dette er egentlig geiter
rosa fugler aka flamingo

High five fra Marthe og Ingrid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *