It’s time for Africa

Hei alle sammen!

Nå har vi vært i Cape Town litt over en uke og tenkte det var på tide med første blogginnlegg.  Først litt om oss selv.  Vi studerer bioingeniør på HVL og har valgt å ta siste semester i Sør-Afrika. Her skal vi først ha 7 uker med praksis etterfulgt av 3 måneder med bachelorskriving på CPUT.

Utenfor 2 Military Hospital (Vibeke og Christy)

Den første uken var veldig hektisk, og mye tid gikk til å fikse praktiske ting som elektrisitet, internett og leie av bil. Første dagen vår i Cape Town ble vi vist rundt i byen av to hyggelige gutter som vi kom i kontakt med da han ene har vært utvekslingsstudent i Bergen. Der tok vi en tur ned til havnen hvor vi fikk øye på en søt liten sel som svømte rundt blant båtene! I tillegg smakte vi på Sør-Afrikanske samoosas som vi falt pladask for.

Leiligheten vår ligger i Bellville som ikke er så langt unna sentrum. Den er veldig fin og har en nydelig utsikt over et lite vann. Her har vi gangavstand til flere restauranter og en liten brygge vi kan ligge å nyte solen på. Her er et par bilder av leiligheten:

Vi ser frem til å utforske byen og nyte alt den har å by på!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *