Kameelperd

… har blitt et av de nye yndlingsordene våre på Afrikaans. Ordet kameel betyr kamel, og ordet perd betyr hest. Men setter man ordene sammen betyr det sjiraff! Hahaha. You had to be there…


(Foto: National Geographic Kids)

Uansett, vi har blitt kjent med noen veldig hyggelige gutter, og en av dagene dro vi på en koselig liten tur i nærområdet. På turen fikk vi en haug med nye afrikaanske gloser som vi prøvde å lære oss. Vi kan f.eks. telle til ti! Turområdet delte vi også med noen ville bavianer, noe vi dessverre (eller heldigvis?) ikke så noe til da de visstnok kan være ganske aggressive. Området var utrolig fint, men man kan se at naturen er preget av tørke.

Her i Cape Town er det også maaange flotte vingårder. En vi har besøkt er Durbanville Hills hvor vi fikk smake på en rekke god vin med utvalgte sjokolader. Dette var kjempegodt, og vi endte med å ta med oss litt vin hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *