San Diego Zoo

Hei, igjen bloggen! Dagene fyker avgårde her, og nå er jeg ferdig med enda en eksamen, nemlig i PH304. Tror den gikk sånn helt greit!

Norske og nederlandske venner
For omtrent tre uker siden var jeg en tur i San Diego Zoo, sammen med Lilliane, Cathrine og Dewi. De er også her gjennom American Language Institute, så det er greit å ha noen norske å være med. Selv om Dewi strengt tatt ikke er norsk, men nederlandsk. Anyways..

Meg, Cathrine, Dewi og Lilliane

Utflukten til San Diego Zoo var i regi av ALI, så vi fikk inngang til zooen og noen av attraksjonene til litt redusert pris. Så det var helt ok+! Vi dro mot zooen rundt halv 10 om morgenen for å få mest mulig utav dagen.

Guidet busstur
Det første vi gjorde var å ta en guidet busstur rundt i zooen for å se hvor alt var! Det var i grunn veldig nyttig, for da fikk vi en litt bedre ide om hvor vi ville gå etterpå. Jeg hadde veldig lyst å se isbjørnene, gorillaene og alle de ulike kattedyrene. Men det var utrolig mye andre kule dyr der også, så alt var egentlig kjempekjekt! 

Da vi kom av bussen begynte vi ved flamingodammen og beveget oss videre mot tigrene og flodhestene. Deretter gikk vi opp mot gorillaene og sjekket ut krokodiller og oterne. Før vi gikk videre tok vi oss en liten lunsjpause på en av tree-top restaurantene, der ble det tid for litt amerikansk pizza! Yum!

Isbjørn
Så bar det videre mot løver, elefanter og mountainlions, før vi endelig kom til isbjørnene! I utgangspunktet er det flere isbjørner i San Diego Zoo, men akkurat da vi var der var bare en av de ute, og den ville bare lounge på en av klippene der inne. Men kult å se likevel! Etter isbjørnen var det duket for enda en godbit, nemlig pandabjørner! Haha, de var så søte! Og late, noe som visstnok ikke er uvanlig. 

Skyfari
Det neste vi begav oss ut på var en artig liten safari in the sky, eller skyfari, om du vil. Det var altså en gondoltur, som gikk fra den ene siden av zooen til den andre! Med på kjøpet var en fantastisk utsikt over San Diego Zoo, og deler av Balboa park, hvor zooen ligger. På andre siden tok vi en tur innom til koalaene, som forresten sover typ hele tiden! Men ettersom lykken var på vår side, så var faktisk en av koalaene våken for å hilse på oss, så det var gøy!

AfricaRocks
Til slutt tok vi oss en tur til Afrika – eller Africa Rocks, som de liker å kalle det her i San Diego Zoo. Der traff vi på neshorn, giraffer, Pumba, og ikke minst en gepard som bodde sammen med en golder retriver! Haha, what! Og det aller siste vi så før vi vendte nesen hjemover var en nydelig påfugl – så nå kan jeg krysse det av på listen! 

Så det var altså vår lille utflukt til San Diego Zoo – håper dere i hvert fall fikk et lite inntrykk av den flotte opplevelsen som vi hadde der! 

Snakkes neste gang, bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.