Roadtrip til Joshua Tree National Park

Heisann bloggen! Her kommer et lite innlegg om en roadtrip som Lilliane, Cathrine, Dewi og jeg tok opp til Joshua Tree Park for tre uker siden!

Joshua Tree National Park

Vi bestemte oss for å leie bil for å kjøre opp til Joshua Tree. Det tar ca. 2,5-3 timer å kjøre opp dit, alt etter vær, vind og trafikk. Haha, neida, joda.. Men i alle fall, så stod vi opp tiiiidlig for å dra ned til flyplassen for å plukke opp bilen, og vende nesen nordover fra San Diego. På veien tok vi seff en tur innom Starbucks, siden det finnes sånn typ overalt her.

Palm Springs og Noah’s Art

Vi stoppet også innom Palm Springs en liten tur. Palm Springs er en ørkenby i Coachella Valley, som ligger rundt 2 timer med bil fra San Diego. Derimot er det bare rundt 50 minutter fra Joshua Tree. Så vi stoppet selvfølgelig ved det store Palm Springs skiltet for en aldri så liten fotoshot! Deretter tok vi en svipptur innom et utendørs kunstmuseum, Noah’s Art. Det var litt kult, og veldig spesielt!

Ankomst Joshua Tree

Så var det endelig tid for å kjøre inn i Joshua Tree Park. Vi kjørte inn gjennom West Entrance og det kostet 25 dollar per bil, så det var ganske greit i grunn. Nå skal det med en gang være sagt at Joshua Tree Park er gigantisk, sånn at man kan faktisk være der i dagevis, ukevis eller månedsvis, om man skal få sett alt som er der. Så i og med at vi bare skulle innom på en liten dagstur, var det begrenset hva vi fikk sett. Ikke at det betydde at vi ikke fikk sett masse kult altså!

Hidden Valley og Cap Rock

Vi dro først innom en plass som heter Hidden Valley, der spiste vi lunsj og utforsket området litt! Det er utrolig populært å dra hit så det var masse folk rundt omkring, hele tiden. Vi fant en steinformasjon hvor det var en stor åpning i midten, så det ble selvfølgelig en kul plass å ta noen bilder! Etterpå kjørte vi videre til Cap Rock, som rett og slett er en gigasvær stein som ser ut som den skal tippe av fjellet den ligger på!

Skull Rock og Key Views

Videre tok vi en tur mot Skull Rock for å sjekke ut steinhodeskallen! Det var faktisk ganske stilig! Da vi var her begynte det så smått å gå mot skumring, og vi hadde bestemt oss for å sjekke ut Key Views for solnedgangsspotting. Så da kastet vi oss i bilen og satte kursen mot Key Veiws. Det var visst mange som hadde tenkt samme tanken, så vi var sykt heldige som klarte å karre til oss en av de aller siste parkeringsplassene. Yay! Og gjett om det var verdt hele turen! For en vanvittig magisk opplevelse altså! Den utsikten, solnedgangen og stemningen! Ja, bare se selv!

Så det var alt fra Joshua Tree National Park! Slutter av med det kuleste bilde av meg sjøl, sånn typ EVER! Haha! Snakkes neste gang bloggen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.