Hujambo?

Vi er 5 sykepleierstudenter som er på utveksling i Moshi, Tanzania. Vi er prøvekaniner på et sykehus her nede – St. Joseph Hospital. Her skal vi være i praksis i 8 uker. St. Joseph gjengen (aka Spice girls, som vi blir kalt av flere lokale) består av Magnus the group leada, Kristin the giraffa, Ane Kine with the skrukkefingerz, Maren the wife og Karoline the sick.

Turen vår startet med full snøstorm i Bergen, noe som førte til tre timers forsinkelser. Selv med god margin til neste fly, lettet forbindelsen vår til Doha i det vi landet i København. Vi var så heldige å bli påspandert 75 DKK til en luksøriøs middag på Burger King hvor Karoline i tillegg nesten ble ranet. OBS OBS Køben er visst verre enn Tanzania. Magnus (som tok et annet fly enn oss) ble strandet i Oslo der han tilsynelatende lå 14 timer i badekaret og drakk øl, sang «All by myself» og underholdt seg selv ved å ringe til lobbyen x antall ganger.

Heldigvis for oss fikk vi goodiebag med all white facecream fra SAS, da de hadde rotet bort bagasjen vår. Den lå «ett eller annet» sted i kjelleren. I tillegg fikk vi en natt på et meget fint hotell i København med en nordisk frokost vi kan leve lenge på! Ellers gikk turen knirkefritt (ha!) og gleden var stor da vi fant bagasjen vår på Zanzibar kl 04 på natten.

Vi vil fortelle mer om Nungwi og Stonetown i neste innlegg!
Until then «lala salama»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.