Museumstur til Balboa Park

Lørdag 10. februar tok norgederland-gjengen seg en tur til Balboa Park, som ligger sånn typ midt i San Diego, for å sjekke ut stedet, og å gå på museer! Det tar cirka 25-30 minutter med buss fra campus til Balboa park, så det er ikke så ille.

San Diego Natural History Museum

Det første museet vi besøkte var San Diego Natural History Museum. Det ligger på en måte helt først når man kommer av bussen fra oss, så derfor ble det naturlig å gå der først. Her var det utstillinger av blant annet historien rundt vanntilførselen for San Diego, som dere kanskje husker så har jo San Diego ganske begrenset tilgang til lokalt vann. I tillegg var det dinosaurutstilling, San Diego-landskapsutstilling, og utstillinger av dyr som har levd i området her opp igjennom historien.

Botanical Garden of Balboa Park

Videre gikk vi litt rundt i området. Vi kjøpte oss lunsj og gikk videre til en botanisk hage. Der var det veldig fint, og selvfølgelig sendte jeg litt bilder hjem til mamma, siden hun er glad i blomster. Fra den botaniske hagen gikk vi videre til Timken Museum of Art, hvor det blant annet er utstilt verker fra Rembrandt, Rubens, og Fragonard.

The San Diego Museum of Art

Det neste museet vi sjekket ut var San Diego Museum of Art. Her var det flere forskjellige utstillinger, blant annet gamle egyptiske, japanske og iranske kunstgjenstander. I tillegg var det også kjente verker fra blant annet Salvador Dali, René Magritte, Thomas Moran, Goya, og Rubens. Mye fin kunst med andre ord! Til sist gikk vi bare litt rundt i parken og så på alt det forskjellige som fantes i området hvor vi var.

Jurassic Park

Da vi var fornøyd med museer og parkbesøk vendte vi nesen hjemover og avsluttet kvelden med Jurassic Park 2, som by-the-way faktisk går for seg i San Diego, så ehehe, gøy!

Det ble et kort og greit innlegg i dag, så snakkes neste gang bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.