Hverdagsliv på SDSU!

Heisann bloggen!

Har ingen anelse om det faktisk er noen som leser bloggingen min, men uansett kjekt å vise litt av hvordan livet i det store utland er! Tenkte å ta dere med på en liten runde i min hverdag her på SDSU nå, siden det er hverdager det er aller mest av, lol!

Skolehverdagen
Som tidligere nevnt så har jeg jo forelesninger mandager, tirsdager og torsdager, så de dagene er det stort sett skole det går i. Om mandagene er forelesningen fra kl. 16-18.40, så jeg pleier vanligvis å lese fag og gjøre homework i timene før forelesning. Etter forelesning drar jeg som regel rett hjem for å rekke middagen her på Suites, som serveres fra 17-20 hver dag. Ofte blir quizene som hører til den forelesningen som nettopp har vært, lagt ut kort tid etter forelesningen, så jeg pleier stort sett å sjekke ut quizen etter middag, og så blir det chilling eller noe resten av kvelden.

Tuesdays & Thursdays man!
Tirsdager og torsdager forløper seg rimelig likt, og starter med forelesning kl. 9.30 i Human Sexuality & Disease. Så har jeg en liten pause fra ca. 11 til 12.30, og da pleier jeg som oftest å spise litt lunsj, og lese til neste forelesning, eller kommende quizer! Det er maaaange quizer å lese til for å si det sånn! Så kl. 12.30 er det klart for forelesning i Emergency Preparedness & Disaster Response, som er et av det mest interessante og innviklede fagene jeg tar. Men professor Murray er utrolig vittig, og grei, så det er veldig kjekt. Etter denne forelesningen, er det rett avgårde til neste forelesning, som er Environment & Public Health kl. 14. Til nå minner dette faget meg aller mest om naturfag fra videregående, uten dissekeringen av frosker eller cellestrukturen av gul løk da, men mye likt sånn bortsett fra det. Og sist, men ikke minst, kl. 16 så har jeg forelesning i Promoting Physical Activity & Healthy Eating. Til nå har dette virket mye mer som et business course, enn et fag om å fremme fysisk aktivitet og helsemessig bra kosthold, men professor Comana er utrolig engasjerende og flink, så faget er definitivt veldig gøy og interessant.

Love Library
Onsdagene mine tilbringes stort sett på biblioteket for å lese fag, og forberede meg til ulike quizer! Biblioteket her, Love Library, er gigantisk! Hovedbygget består av 5 etasjer, i tillegg er det en svær inngangshall med masse leseplasser, i tillegg til en enorm avdeling som er åpen 24 timer i døgnet, som passer utmerket for de som liker å lese pensum kl. 3 om natten, ehehe.. Men veldig grei plass å ha når hovedbiblioteket stenger 22.30, og man ikke er ferdig med å forberede seg til quizen dagen etter!

Target i mitt ♥
Når det nærmer seg fredag og helg følger ofte også alt det gøye med! Foreløpig har dere jo fått sett litt av hva jeg har drevet med de ulike helgene, men det har også foregått ting i kulissene som dere ikke har sett enda. Og det kanskje aller viktigste, er helgehandelen, emmåle! Jeg er stor fan av Target, så jeg liker best å handle der. Men i og med at den nærmeste Target’en ligger sånn cirka 20 minutter unna med trolleyen, så blir det automatisk til en helgeaktivitet. Target har for så vidt, det aller, aller meste av det man trenger, og veldig mye av det man overhodet ikke trenger! 

San Diego State living
Ellers har helgene, og hverdagene mine vært fylt opp av mye forskjellig! Kinoturer, shoppingturer, utflukter rundt om i San Diego, lesing, filmkvelder, sportsarrangementer, og noen Aztec Nights, som er studentunionen sine arrangementer. I tillegg har jeg bare denne uken vært på konsert og basketkamper her på campus! 

Sååå, det var litt om min hverdag, snakkes neste gang bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.