Groote Schuur Hospital

Vår siste uke med praksis ble tilbrakt på Avdeling for Histologi på Groote Schuur Hopital. Dette er et mye større sykehus, og kjent for å ha utført verdens første hjertetransplantasjon fra menneske til menneske. Vi opplevde laboratoriet som moderne, og syntes at det minnet om de hjemme.

Det har vært en veldig fin uke og vi har blitt tatt godt imot. De har hatt mye å vise oss og dagene har vært travle. Vi har blant annet fått delta på en obduksjon, noe som var veldig spennende. Vi fikk også bearbeide en vevsprøve, og følge den gjennom alle prosessene. Det var kjekt å få prøve seg selv, men syntes at det var utfordrende å skjære snittene. Vi ble dermed sittende på denne seksjonen en goooood stund. Vi fikk god veiledning underveis, så resten av prosessen gikk glimrende.

Vi har hatt det kjempefint på GSH og er spente på å starte på bachelorprosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *