Den største gleden man kan ha- det er å gjøre andre glad!

Tirsdag hadde Marte bursdag og dette måtte selvfølgelig feires stort! Vi stelte derfor i stand en surprise- dag. Det hele startet med at hele gjengen hadde samlet seg på kjøkkenet med kake, sang og konfettikanon over hele frokosten (ikke så veldig gjennomtenkt). Etter endt praksis på sykehuset ble vi hentet av vår faste sjåfør. Halvveis i turen sier Marte «Har dere merket at han kjører en annen vei i dag?» Vi lo og svarte at han kanskje var lei av alle humpene. Lite visste hun at vi skulle spise en bedre lunsj på kafé. Deretter ble vi igjen hentet for mer morro. Den andre gruppen satt allerede i taxien og Marte ble igjen forvirret. Hvorfor var de i taxien? For et sammentreff sa vi, og kjørte videre! Marte fant igjen ut at vi ikke var på vei til hostellet og ble redd vi var kidnappet. Magnus hadde en idé om at vi kanskje var i ferd med å bli kidnappet til Kenya. Kenya så veldig fint ut i følge Marte og hun var overrasket over at det tok så kort tid. Vi stoppet på et idyllisk sted med masse dyr og plutselig kom det også dromedarer foran oss. Marte lyste opp og spurte «går det an å ri på de tror dere?» Vi var rask med å svare «Neeei, er du gal?». Et par minutter senere var vi alle noe nervøs på dromedar-ryggen og Marte var svært fornøyd.

Senere på kvelden nøt vi alle en bedre middag på restaurant. Mariette har nå store forventninger til hva de skal stelle i stand til hennes bursdag. «Takk og lov for at vi har 40 dager å planlegge på»- Thea.

 

Vi fortsatte giver- gleden på KCMC sykehuset i dag. Snilleste og flinkeste farmoren til Marte: Reidun, har strikket MASSE fine gensere og luer til de nyfødte babyene. Gleden var stor på nyfødten når hele 15 babyer fikk noe varmt å sove i. Vi har dog beholdt noe for å ta med oss til et barnehjem til helgen. Vi gleder oss! En stor takk til Reidun <3

Jentene som klatrer Kili, er fremdeles med oss i tankene og vi gleder oss masse til de kommer tilbake på lørdag.

Blogges

Én kommentar til “Den største gleden man kan ha- det er å gjøre andre glad!”

  1. Sååå koselig å lese bloggen, for en fantastisk gjeng! Marte vil nok huske bursdagen i 2018 som noe helt spesielt, takk til hele gjengen!❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *