Paris/Düsseldorf/Besøk

Liten stund siden sist nå, men tiden går så fort her og mye skjer. Tenkte å dele en liten oppsummering av hva vi har gjort på i det siste.

Turen til Pais er en liten stund siden nå, men er kanskje greit å dele noen bilder fra turen. Her var vi faktisk første helgen i februar. Da vi var der gjorde vi alt det «typiske» å gjøre i Paris; Eiffeltårnet, tok pariserhjul, var med champs-elysees (shoppinggate), musee du Louvre, arc de triomphe, notre dame osv. Veldig kjekk tur, med masse god mat også!

Måtte prøve oss på det tradisjonelle bildet selvfølgelig! Etter mange mislykkede forsøk, fikk vi det noen lunde til.

Inne på Louvre så måtte jo vi få med oss Mona Lisa, og som forventet masseee kø forran akkurat dette bilde. Så her ser du til høyre sånn ca hva du måtte gjennom for å få et fint bilde. Mona Lisa er forresten mye mindre enn hva du skulle tro.

Sånn dette var en kort oppsummering av vår tur til Paris. Veldig koselig som sagt. Vi var ikke sånn super heldig med været da, så måtte kjøpe oss en paraply der nede. Men men helgen etterpå var det snø der, så kanskje vi var heldig allikevel!

Uken etterpå var jo det karneval som vi har skrevet om, og helgen etterpå der fikk vi besøk fra Norge. Fikk besøk fra Tonje. Så det var jo super koselig. Da hun var her viste vi litt av Eindhoven, shopping, dro ut, men vi tok også en liten tur til tyskland! 69kr per vei, så skal ikke klage på det. Så lørdagen tok vi turen til Düsseldorf. Her er en liten oppsummering fra den helgen:

Obligatorisk bilde her i Eindhoven. Fremfor fotballaget PSV.

Et bilde fremfor Sint-Catharinakerk, som da er en kirke her i Eindhoven.

Sint-Catharinakerk

Og videre nedover her kan dere se vi er kommet frem til Düsseldorf i Tyskland. Her er noen få bilder:

Vi var jo veldig heldig med været denne gang. Kaldt, men utrolig fint. Og som dere kan se på bildene fikk vi med oss en sååå fin solnedgang. Vi var her i Düsseldorf en dag, og det var egentlig ganske passelig. Tar vel omtrent 1,5 time til Düsseldorf. Ikke langt unna i det hele tatt.

Helgen etterpå igjen fikk vi enda et besøk fra Norge. Stine og Sandra som er Henriette sine barndomsvenninner.  Sååå koselig å se de igjen også! Første dagen de kom gikk vi egentlig rett ut for å spise med en gang, og egentlig satt der en liten stund. Før vi gikk tilbake til leiligheten med tingene deres, for å så dra innover til sentrum igjen. Var i sentrum en liten stund, men vi måtte gjøre oss klar til en tur til Amsterdam i morgen. Lørdagen kom, og vi tok turen innover mot Amsterdam og var der hele dagen! Søndagen shoppet vi så og si hele dagen før de dessverre måtte hjemover mot Norge igjen :(( Her er en liten oppsummering fra helgen:

Skulle ønske det var litt mindre folk så vi kunne fått et litttt finere bilde av skiltet «Iamsterdam»

Gikk også innom Banksy museum ish. Dette var helt gratis, men regner med det store Banksy museumet koster penger. Men kjekt å se igjen noen kjente bilder da!

Veldig kjekk helg i Amsterdam og såå koselig med besøk igjen. Veldig veldig gøy!

For øyeblikket holder vi på å skriver på en stor oppgave i forbindelse med skolen, og fokuserer på både det og andre ting. Blir ikke så lett å sitte seg ned å skrive på bloggen da dessverre. På mandag starter vi også i praksis, og da blir det enda mer hektisk. Men vi gleder oss til å se hvordan det blir. Blir spennendeeee.

Vi snakkes forhåpentligvis snart igjen! Ttyl.