SDSU Aztec Sports

Heisann, svinger innom med et pittelite innlegg om SDSU sport!

SDSU Sports
Som nevnt har jeg jo fått med meg noen av basketkampene med collegelaget her på SDSU. Det har vært ganske morsomt å få oppleve, for å si det sånn! Hjemme har vi ikke noe som kan måle seg, ikke engang nærme seg i forhold til den entusiastiske college sporten de har her! Nå er derimot basketsesongen over, og det betyr at jeg må finne andre sportsformer å følge! Her kommer baseball inn! Baseball sesongen har tydeligvis begynt her borte og det er skikkelig festlig. Hadde i grunnen aldri sett en hel baseballkamp før, så var litt kult å få oppleve det live, lizm!

SDSU Baseball

På fredag forrige uke tok derfor Kelsey og jeg en tur på baseballkampen som gikk for seg her på campus! Det var kanskje ikke like stort oppmøte som på basketkampene, men utrolig artig likevel. Pluss sykt gode nachos! Emmåle! Neste på agendaen nå, er å sjekke ut San Diego Padres, som er Major League Baseball laget her i San Diego! Det blir utrolig gøy tror jeg!

Okei, det var egentlig alt for denne gang, kort og konsist! Snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.