L.A. Springbreak – Universal Studios

Heisann bloggen! Nå er det SpringBreak her i San Diego, og i den anledningen tok norgederland-gjengen en liten svipptur til Los Angeles i helgen som var. Tok toget opp fra San Diego tidlig fredags morgen og det første vi gjorde var å dra til Universal Studios Hollywood. Det var skikkelig gøy!

Universal Studios Hollywood – Minions & Harry Potter
Det var utrolig mye gøy å gjøre i Universal, så det første jeg gjorde var å ta en tur innom Minions verden, der var det blant annet en 3D ride og mange gøye boder.  Etterpå tok vi en tur innom Harry Potter land, og det var magisk, i mangel på bedre forklaring! Vi tok to rides og dro innom Olivanders og spiste lunsj og alt mulig, veldig kjekt!

The Simpsons – Walking Dead
Videre gikk turen til The Simpson og Krustyland, Her tok vi også en 3D ride, før Lilliane og jeg gikk innom Walking Dead! Walking Dead runden var en walking tour, hvor vi på en måte gikk gjennom en maze med zombier som spratt ut rundt deg. For det meste var det inspirert av sesong 1, men det var skikkelig bra, blod og gørr og alt!

Jurassic Park & Waterworld
En av attraksjonene jeg virkelig gledet meg til var Jurassic Park! Det var en waterride gjennom Jurassic Park verden – SÅ KULT! Og måtte selvfølgelig kjøpe en liten memorabilia derfra, så ble en Jurassic Park t-skjorte, yay! Etterpå gikk vi på Waterworld-show som også var veldig kjekt! Mye pyro og vannaction! Tilslutt gikk vi rundt i de forskjellige små butikkene som var rundt om!

Og det var i grunn dagen vår i Universal, så snakkes neste gang bloggen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.