L.A. Springbreak – Venice & Santa Monica Beach

På lørdag arrangerte hostellet som vi bodde på gratis transport til Venice Beach og Santa Monica Beach, så det hoppet vi selvfølgelig på. Turen tok vel rundt 50 minutter, og vi gikk av på Venice for å sjekke ut stedet.

Venice Beach
I utgangspunktet hadde jeg en ikke noen forventninger til Venice, det var et yrende folkeliv , og mange spesielle karakterer, men i grunnen ikke så forskjellig fra for eksempel Pacific Beach her i San Diego. Men uansett kjekt! Vi bestemte oss for å leie sykler for å sykle opp mot Santa Monica, og som tenkt – så gjort.

Santa Monica Beach
Oppe ved Santa Monica er det en svær pier hvor det er masse butikker, restauranter og selvfølgelig tivoli! Vi testet ut berg- og dalbanen og pariserhjulet, som var skikkelig gøy! Etterpå spiste vi lunsj på Bubba Gump Shrimp, hvor vi hadde verdens merkeligste servitør, emmåle! Jeg testet også ut frozen custard, som er ganske likt som softis, bare bedre!  Etterpå vendte vi nesen hjemover, for å dra på Griffith Observatory seinere på kvelden.

Snakkes neste gang bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.