L.A. Springbreak – Griffith Observatory

Lørdag kveld tok vi turen opp til Griffith Observatory, som ligger oppe i Hollywood Hills.

Griffith Observatory
Vi tok en Über opp dit, siden det ikke lå så langt fra hostellet som vi bodde på, så det var ganske greit i grunn. Det var kjempemasse folk der oppe. I tillegg var det en hel haug med folk som hadde tatt med sine egne stjernekikkerter som man fikk teste ut, så det var gøy.

The Views
For det meste gikk vi bare rundt og så på utsikten derfra, som var ganske spektakulær! I tillegg fikk vi også med oss solnedgangen, så det var kult! Hadde med meg ordentlig kamera opp dit, så fikk tatt noen stilige bilder derfra.

Griffith Observatory Telescope
Etter solnedgang tok vi turen opp til teleskopet for å sjekke det ut. Dessverre skyet det til akkurat da vi var kommet opp dit, så vi fikk ikke se noe fra himmelen, men vi fikk omvisning og fortelling fra teleskoprommet, som var ganske kjekt og interessant likevel. Etterpå spaserte vi nedover til vi fikk tilbake mobilsignalet sånn at vi kunne få tak i en Über hjem! Og det var den kvelden, egentlig!

Til vi snakkes igjen, bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.