L.A. Springbreak – Hollywood Walk of Fame

På søndag dro Lilliane, Dewi og Cathrine til Warner Brothers, og jeg tok turen ut til Hollywood Walk of Fame.

Hollywood Walk of Fame
Hollywood Boulevard er stedet i Los Angeles hvor alle de rosa stjernene er, og jeg hadde tenkt ut flere som jeg ville finne og se, så mens resten av gjengen var på Warner Brothers, dro jeg ut for å finne stjernene.

Kate Winslet – Queen – Marilyn Monroe
Det var helt vanvittig mange stjerner der ute, over 2600 for å være omtrentlig. Så det ble litt spasering oppover og nedover Hollywood Blvd for å finne de jeg ville finne. Men jeg fant tilslutt de aller fleste av dem – sånn bortsett fra Leonardo DiCaprio, siden han ikke har en stjerne da! Asså, det er dårlig gjort!

Hollywood Boulevard By Night
På kvelden arrangerte hostellet walking tour på Hollywood Boulevard, så det ble vi med på hele gjengen, og det var ganske kjekt. Fikk endel historie om både gaten, og ulike historiske bygg i nærheten, og en rimelig fin kveldstur i Hollywood! Vi så blant annet et bygg som ofte er blitt brukt som location i filmer og serier, som for eksempel Dexter og L.A. Confidential! Og etterpå dro meg og Dewi på Wetzel’s Pretzels og kjøpte mat, før vi dro tilbake til hostellet! Så alt i alt en prima dag i Los Angeles! Varmt og fint var det også!

Det var alt for denne gangen, så snakkes seinere bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.