«California dreamin on such a summer’s day»

Heisann, hoppsann bloggen!

Long time – no see.. Her i San Diego fly tiden avgårde, og det er travle dager nå opp mot eksamen og slutten på semesteret! Siden SpringBreak og L.A. har det selvfølgelig gått i skolearbeid, og alt det som hører med når man studerer. Men det har også vært tid til litt kjekke ting innimellom! Så tenkte å kjøre en post for å oppdatere på California Livin’, kjør da!

AMC Movietaim
Har selvfølgelig vært på kino et par ganger, og helt i slutten av SpringBreak, dro vi for å se «Love, Simon», som var skikkelig bra, sånn på ordentlig, anbefaler alle å se den. Det var til og med enighet om at vi ville se den igjen rett etter at vi hadde sett den, så det må jo være bra! Vi dro også for å se «Blockers», som var supermorsom, så dra å se den om du har lyst på en god latter! 

 

Las Americas
Meg og Dewi dro forresten til San Ysidro og Las Americas Outlet en fredag! Det var helt vilt svært, og lå helt på grensen mellom USA og Mexico, vi kunne nesten gå på mexikansk jord, det var så nærme! Og jeg kjøpte sykt billige Nike sko! YAY!

 

CampusLife
Etter SpringBreak var det tilbake til skolebenken, og det har vært mye å lese og sette seg inn i nå mot slutten. Har hatt en del assignments, og prosjekter som har tatt mye tid, så det har blitt mye tid tilbrakt på campus, som kanskje ikke er å spennende og bloggverdig, men det er jo en veldig fin campus da! Innimellom alt skolearbeidet har vært noen sosiale hæppenings og, og jeg har fått henge sammen med mine amerikanske venner, noe som er veldig kjekt! En av kveldene dro jeg på et foredrag sammen med en gjeng fra PH353 klassen min, som var ganske interessant og koselig! 

 

CollegeBaseballNight
For to uker siden dro Kelsey og jeg på College Night Baseball kamp mellom San Diego Padres og San Francisco Giants! Det var skikkelig gøy, og min aller første Major League baseball kamp! Petco Park er stadionet hvor Padres spiller sine hjemmekamper, og det er en GIGANTISK stadium! Det var så kult, og vi koste oss skikkelig! Det var til og med en random person som løp ut på banen midt under kampen, så litt ekstra action, for å si det sånn! Kjøpte meg forresten en Padres caps, siden det tydeligvis er obligatorisk her i US&A! Emmåle!

 

Mission Trails & Lake Murray
Lørdag for to uker siden dro norgederland-gjengen på sykkeltur til Mission Trails og Lake Murray. Vi har fått gule Ofo-sykler på campus, og i tillegg har vi SDSU studenter, som en introduksjonsbonus fått 105 gratisturer, så vi kan jo sykle overalt, hele tiden! Og derfor tok vi turen til Lake Murray, som er et stort vannreservoar et lite stykke fra campus! Det var ordentlig fint der, og girlsa leide kajakker, mens jeg tok en rast og leste i vannkanten! Finfin lørdagsaktivitet! 

 

Ellers har det, som sagt, vært mest skolearbeid den siste tiden, og nå går vi inn i finalstiden, så det blir travelt frem til rundt 10. mai, men jeg stikker kanskje innom for å oppdatere underveis!

Så snakkes til neste gang bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.