FinalsWeek at SDSU

Yoyoyo, in da house! FinalsWeek er offisielt over! Ferdig med alle eksamener, assignments, prosjekter, presentasjoner og allllt! Woohooo!

StudySessions
Vi har hatt study-sessions her i the Suites, så Kenza, Madan og jeg har hengt i bistroen, hvor vi har lest, pugget, konsentrert oss, snakket, ledd og plaget hverandre. Det har vært stress og myyye å lese, men det har også vært veldig kjekt!

 

Erica, Tuong, Jake, Shuib, Melissa, Krysten & Fliso!
Fliso & Kenza!

PH353 Final
Den første eksamenen var på fredag i forrige uke, og det var i PH353 – Human Sexuality & Disease, den gikk ganske greit tror jeg, så tror jeg muligens har en A i det faget. Har i tillegg en liten study-click med de fineste, kuleste folkene i den klassen!

PH362 Final
Neste final ut var i PH362 – International Health, på mandag! Det var en tøff eksamen, og den gikk sånn helt ok! Forhåpentlig blir det en A i det faget også, vi venter i spenning på karakteren for en svær presentasjon som vi hadde forrige mandag, så det blir spennende å se hva som skjer der!

ENS434 Final
Og sist, men ikke minst, dagens final i ENS434 – Promoting Physical Activity & Healthy Eating, som definitivt var tidenes vanskeligste eksamen. Og den gikk, relativt dårlig, men har ganske gode karakterer i det faget fra før, så forhåpentligvis drar ikke den siste eksamen det altfor langt ned! Woopwoop!

Og da var det ferdig! Mitt college-eventyr i USA har kommet til en slutt. Noe som både er digg, men også litt trist! Bir litt kjipt å skulle dra fra alle sammen nå som vi endelig har blitt kjent! Men men, får prøve å holde kontakten med de, asså hva er vel sosiale medier for, lizm!

Carlsbad Flower Fields
Selvom det har vært finalsweek, så har vi også fått tid til litt sosiale eventer og hyggelige outings! PÅ fredag dro jeg til Carlsbad Flower Fields, sammen med Jihan og noen av hennes venner, det var skikkelig kjekt, og sååå fint! Type insane!

 

TajimaRamen
Lørdag dro Kenza, søsteren hennes og jeg til Tajima Ramen for å spise ramen, for første gang! Og det var bare helt vilt godt! Tror nesten jeg må åpne ramen sjappe hjemme i Bergen når jeg kommer tilbake asså! Emmåle!

 

AquaplexChillPill
Det har i tillegg blitt tid til studere litt ved bassengkanten på Aquaplex’en, som er ganske awesome! Så kommer til å savne det, for å si det sånn.

 

Men nå er altså alt sammen over, og jeg har 12 dager igjen i San Diego før jeg vender nesen østover mot New York og deretter hjem til fine Norge igjen! Gleder meg veldig til å komme hjem, selv om det er trist å dra fra alt jeg har opplevd her borte!

Tenker å slenge ut noen siste innlegg nå frem mot avreise, så stay tuned, og snakkes snart bloggen!

PS! I dag har forresten broren min bursdag, så hæppi bursdag til han! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.