De boa!

Heisann =)

Det har vært travelt den siste tiden. Det har nettopp vært en stor studentfestival i Coimbra som heter «Queima das fitas» som betyr burn the ribbons. Den begynte 4 mai og avsluttet 11 mai. På dagene har det vært ulike kulturelle aktiviteter som «a serinata» – åpningsseremonien   – og den ene dagen var det parade – da hadde alle fakultetene hver sin store bil som de hadde dekorert og pyntet og som de kjørte rundt i byen med og delte ut gratis øl og annen drikke til alle som ville ha. Studentene  drakk eller kastet øl på hverandre -fordi det var en tradisjon som hørte til paraden. På kveldene og nettene har det vært konserter inne på festival området som ligger ved en elv her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.