Suites on Paseo

Heisann bloggen! Vet at jeg tidligere har nevnt å gjøre et innlegg om stedet jeg bor, så derfor tenkte jeg å gjøre det, nå rett før jeg drar her fra  😆 emmåle!

Suites on Paseo

Jeg bor i privat student-housing, som er drevet uavhengig av San Diego State. Det er mye forskjellige både on- og off-campus housing her, så man kan egentlig velge og vrake. Det er selvfølgelig ikke like lett når man sitter hjemme i Norge, så skjønner at det kan være forvirrende. Men jeg er i hvert fall veldig fornøyd med stedet jeg endte opp med.

Her i The Suites er det stort sett studenter som bor. Det er både single og dobbel/trippel-rom. I tillegg har vi bistro hvor det lages mat hver dag, vi har et gigantisk vaskerom, stort treningsrom, med tredemøller, og resten man kan trenge i treningssammenheng. Vi har også en kinosal, som har plass til 12-15 personer – pluss utendørs jacuzzi, om man har lyst å plaske rundt litt i solsteiken! Such a suite life 😆

Min lille hybel

Jeg har da altså et singelrom, som består av sove/oppholdsrom, og et bad, med badekar, yay! Har for så vidt alt jeg trenger: seng, skap, bord og stol, kjøleskap og micro, og plass til alle tingene mine, så all is good in wonderland..

Praktisk
Jeg tok selv kontakt med The Suites, og ordnet med alt det praktiske selv. Det eneste som er litt tråkig her er at mange av utleiestedene har lengre kontrakter enn det som er nødvendig. Min går for eksempel helt til slutten av juli, selv om jeg drar hjem nå i slutten av mai. Ellers er det ganske greit i forhold til betaling og sånn, man får innlogging til «Resident Login» på nettsidene deres, og fra der kan man administrere det meste. Kontoret her er også veldig hjelpsomt, og kan svare på alt man skulle komme til å lure på. Man får også sin egen postboks her, så det er jo veldig greit.

Pris
Bare sånn at det er sagt, så er prisen for å leie her borte ganske stiv. Man er heldig om man finner noe under 6000-7000kr i måneden. Men det er verdt det. Jeg lover!

Avstand til Campus

The Suites ligger ca. 5-10 minutters gange fra de fleste bygningene på campus, så alt er ganske nært om man bor der. Det er også flere små nærbutikker/kiosker i nærheten, samt en ganske stor Trader Joes, i tillegg til flere spisesteder og restauranter.

Sånn generelt kan jeg anbefale å finne et sted som enten er i nærheten av campus, eller i nærheten av trolley-traseen. Offentlig trafikk i San Diego er ikke av den beste sorten, så kan være en utfordring å få ting til å gå opp, dersom man bort langt borte fra campus og langt fra trolleyen. Da kan det i så fall være en ide å enten leie, eller kjøpe en billig bil for semesteret.

Helt tilslutt vil jeg bare nevne at det bor mange kjekke mennesker her i The Suites, men også generelt her i San Diego! Folk er for det meste vennlige, hjelpsomme, og greie!

Og det var alt for denne gangen – snakkes bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.