Siste dager i San Diego

Heisann bloggen!
Nå går det alvorlig mot slutten av utvekslingseventyret mitt her i San Diego! Om ca. 24 timer sitter jeg på flyet mot ferie i New York, og deretter vendes nesen endelig hjemover mot vakre Norge!

Siden finals i forrige uke har jeg fått gjort masse kjekke ting, og hengt ut med mange kjekke folk her i SD, så det har vært veldig koselig! Her kommer en liten oppsummering av mine siste dager i San Diego!

GraduationShoot

Etter finals var ferdig den 8. mai, var det tid for å gjøre kjekke ting her i SD, og derfor bestemte Norgederland-gjengen seg for å ha en liten GraduationPhotoShoot ved det mest SDSU-este bygget som finnes her på campus, nemlig Hepner Hall! Og slik så det ut:Etter foto-sessionen ble det avskjedsmiddag med Norgederland-gjengen, siden de skulle dra dagen etter! Vi dro på Eureka! og hadde en hyggelig middag med god mat og mye latter og glede!

Hade Norgederland-gjengen!

Torsdag 10. mai dro 3/4 av Norgederland fra San Diego, og jeg hang med Kenza og Madan resten av dagen! Vi bor alle tre i Suites on Paseo, og akkurat i dag skulle det være Re-Opening av nyoppussede deler av Suites, med en liten fest, gratis mat og drikke! Det var veldig kjekt! Og på kvelden tok vi en runde med Ofo-syklene, og dro for å kjøpe is! Yum!

Kelsey’s Graduation & The Cheesecake Factory

Fredagen var det tid for Kelsey sin graduation! Dessverre fikk jeg ikke tak i billetter for å delta i seremonien, men heldigvis sendte SDSU live fra graduation-seremonien på Facebook, så jeg så alt der! Det var så kjekt å se Kelsey gå over scenen for å motta diplomet sitt! Og etterpå dro jeg for å møte henne for å få ta bilde i lag med henne, og det var kjempekoselig!  😀

Seinere på kvelden dro Kenza, Madan og jeg for å spise middag på The Cheesecake Factory, siden det i utgangspunktet var Kenza sin siste kveld her i The Suites, før hun drar på ferie hjem til Marokko! Vi koste oss masse, og hadde en kjempehyggelig kveld!

B-Ball with the Bros

Lørdagen var det tid for å henge ut med gutta-boys fra PH353/PH304! Så jeg gikk bort på Aztec Recreation Center for å se når de spilte basket, så stakk vi og spiste sushi og gjorde narr av Shuib, siden han ikke kunne spise med pinner! Etter hvert tok vi turen til en boba-tea-sjappe og spilte brettspill!

OldTown & Harumama

På søndag dor Madan og jeg til Oldtown, siden ingen av oss hadde vært der enda. Det var et skikkelig koselig sted! Vi gikk litt rundt og kikket i de ulike små butikkene, og jeg kjøpte meg et armbånd, mens Madan kjøpte seg en skulderveske, med motiv av Frida Kahlo, som var utrolig kul! Vi gikk også innom et lite Oldtown museum, som viste til om historien bak Oldtown, så det var jo interessant å få med seg!

Etter Oldtown satt vi kursen mot Little Italy og Harumama, som er en asiatisk ramen & buns restaurant med de kuleste steamed buns’ene i verden! Vi bestilte tre forskjellige typer buns, en med svinekjøtt som fyll, en med kylling, og en fylt med Nutella! Og de var ordentlig gode! Type yum! Burde fått disse til Bergen også!  😆

Sunset Cliffs & Life of the Party

Mandag 14. mai ble det chilledag, med litt videospilling og film, før Madan og jeg dro ut til Sunset Cliffs for å få med oss solnedgangen! Og for en vanvittig fantastisk opplevelse det var! På kanten av USA, med Stillehavet så langt øye kunne skue foran oss, fulgte vi solen sige ned under horisonten! Helt utrolig magisk, og en utsikt jeg aldri vil glemme! <3

Når solen hadde sagt takk for seg, avsluttet vi kvelden med et lite kinobesøk, og vi valgte «Life of the Party», med Melissa McCarthy i hovedrollen. Den var faktisk ganske festlig, så se den om du får muligheten! 😀

PadresGame & MovieTime

Tirsdagen var det nydelig vær i San Diego, og jeg dro til Petco Park for å få med meg en siste Padres kamp, sammen med Kelsey! Denne gangen var det betraktelig mer futt i Padreslaget, og de vant med blant annet to «homeruns»! Skikkelig kjekt å henge med Kelsey litt til før avreise!

Senere på ettermiddagen møtte jeg Madan i Mission Valley for å se «I Feel Pretty» på kino! Og den var ordentlig vittig, så det var veldig kjekt!

ChillPill, Tajima Ramen

Onsdag ble en rolig dag, jeg fikk ordnet litt praktiske ting, og Madan og jeg spaserte litt rundt på campus en siste gang! Vi satt ved «The Turtle Pond» en stundt, og gikk innom SDSU Bookstore og innom biblioteket! Seinere dro vi til North Park området for å spise på Tajima Ramen! YUUUM! De har bare så god ramen der! Er helt fantastisk! På kvelden slappet vi av på altanen med Friends og 17. mai forberedelser!

17. mai feiring & Picnic i Point Loma National Park

Torsdag var det altså 17. mai, og som ekte norsk student, så måtte dette selvfølgelig feires! Jeg visste fra tidligere at det skulle foregå en liten feiring i Balboa Park, så tidlig om morgenen dro jeg avgårde for å få med meg dette! Det ble flaggheising, Ja, vi elsker, taler, champagne, norsk mat, og  nasjonalromantisk nostalgi! Det var helt nydelig!

Etter feiringen fikset jeg til piknik til Madan og meg, og vi dro ut til Point Loma National Park, for å sjekke det ut! Og selv om det var overskyet, så var det helt fantastisk, og vi endte opp med å tilbringe noen timer der ute!

Kenza’s Back – SDSU Shopping – The Conjuring

Tidlig fredags morgen banket det på døren min, og til min store overraskelse så stod Kenza utenfor! Hun var innom for å spise frokost sammen med Madan og meg, og for å treffes en gang til før jeg dro hjem igjen! Det var så koselig! Vi hang sammen en stund og søsteren hennes kom også innom!

Etter at Kenza og søsteren hennes hadde dratt, så gikk Madan og jeg bort til SDSU Bookstore for å handle noen siste suvenirer! Jeg kjøpte meg enda en genser, pluss litt småting!

På kvelden tvang jeg Madan til å se begynnelsen på The Conjuring, som oppvarming til MovieMarathon dagen etter!

Prinsebryllup og MovieMarathon

Lørdag stod jeg opp og fikk med meg prinsebryllupet i England, i likhet med en drøss andre monarkifrelste andre! Og etterpå kjørte Madan og jeg MovieMarathon i kinosalen, med The Conjuring, Mamma Mia, Vaiana og Bridget Jones Baby! Helt slapp dag innimellom all pakkingen!

Pakking og avreise

Søndagen ble for det meste brukt til å få pakket alle tingene mine, vasket siste rest med klær, og reingjort hybelen før avreise, kl. 03.30 – lokal tid – til flyplassen! Madan hjalp meg heldigvis, og til slutt var alt pakket og shinet! Og så var det tid for å dra fra San Diego!

Dette semesteret har vært utrolig spennende, utfordrende og kjekt! Jeg har møtt så mange koselige mennesker, og lært mye nytt, både faglig og personlig! Det har vært et eventyr uten like, og jeg ville ikke vært det foruten!

Så takk for alt SD – håper vi sees igjen en dag!

EDIT: Dette innlegget skulle publiseres søndag 20. mai.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.