Eksamen, internasjonal festival og reiseplaner

Heihei!

Juni har kommet, og jeg har kun et par uker igjen av utvekslingsoppholdet. Tre måneder går så alt for fort!

Siden sist har jeg så godt som flyttet inn på biblioteket her på skolen. Jeg har ikke eksamener – men en kombinasjon av presentasjoner og 10-siders rapporter, og de aller fleste av nevnte rapporter har innleveringsfrister som nærmer seg med stormskritt. Likevel har det blitt tid til endel moro innimellom all lesingen likevel!

Den siste uken har vi hatt ‘internasjonal festival’ på skolen – der mange av de internasjonale studentene solgte mat fra landene de kommer fra. Siden jeg er eneste norske student siden 2015 ble det dessverre ingen norsk bod, men jeg fikk døyvet vaffel-savnet med mojitos, burritos og tikka masala. Ellers har det både vært jordbærfestival og ølfestival her i Oldenburg!

Vi har fått benyttet oss av det å få gratis kollektivtransport som studenter – og vært i både Hamburg (anbefaler alle å besøke Miniature Wunderland!) og Hannover. Har også fått besøk av venninner fra England og Holland – får oftere besøk her i Tyskland enn når jeg studerer i Sogndal! Jeg har også rukket hjemom en tur til Norge for å gå i bryllup.

Ellers legges reiseplaner fosommeren for fullt – og allerede til helgen reiser vi til Belgia med Flixbus – med en prislapp som tilsvarer to øl på byen og en frossenpizza. Kommer virkelig til å savne å bo så sentralt i Europa! Tenker meg også innom både Munchen, Budapest, Wien og Praha før jeg vender snuten tilbake Norge – så om du er glad i å reise så kan utveksling i Tyskland virkelig anbefales på det varmeste!

 Det var alt for denne gang, på gjensyn!

  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.