Farvel Cape Town

Da var tiden vår i Cape Town over, og vi reiser hjem som ferdig utdannede bioingeniører.

Bacheloroppgaven ble levert i starten av Juni, og vi hadde deretter en presentasjon om oppgaven for de ansatte på fakultetet. Vi fikk bare gode tilbakemeldinger og er veldig fornøyde.

For å feire dro vi til en vingård like utenfor sentrum med en nydelig utsikt mot Table Mountain og Lions Head. Her koste vi oss med vinsmaking til solen gikk ned.


Nå som reisen er over kommer vi til å skille lag og vi flytter til hver vår by. Mina drar til Harstad, Vibeke til Trondheim og Christy Veronica til Haugesund. Vi har hatt en utrolig fin tid sammen og kommer til å savne å bo med hverandre.

Sør-Afrika har vært helt fantastisk, og vi anbefaler virkelig å ta utvekslingen i dette landet. Cape Town har alt en kan ønske seg. Byen har masse sol, strender, fjell, dyreliv, shopping og utrolig mange kulturer som er veldig spennende å lære om. Menneskene er imøtekommende og hjelpsomme og vi har fått mange gode venner. I løpet av utvekslingen har vi ikke opplevd noe som helst ubehag. Vi har alltid vært forsiktige og tatt våre forhåndsregler. Vi sitter bare igjen med gode minner og kommer til å savne hverdagene.

Håper at bloggen kan gi dere noen gode tips og fine inntrykk!

❤  Mina, Vibeke og Christy Veronica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *