Første uke overstått

Da er første uke i Holguin overstått! Vi visste ikke hva som kom til å møte oss her nede, men vi ble gledelig overrasket over hvor fin casaen vår var og ikke minst hvor utrolig hyggelig og hjelpsomme de som jobber der er.

Mandag morgen startet første spanskundervisning.

Utgangspunktet vårt var ganske dårlig men vi har lært masse bare på en uke! Skolen er jo litt annerledes enn hva vi er vandt til hjemme i Norge, men penn og papir fungerer jo like godt som PC, heldigvis. Skolen starter 08 og varer frem til 13-13:30. Det er fem intense timer med kun en pause på ca 20 minutter midt på dagen. Det er altså ingen akademisk læring med 45min undervisning og 15 min pause. Men vi kommer oss gjennom dagen likevel, heldigvis :-).

Flittige studenter som prøver å følge med i timen. Det går fort fremover og de forventer at vi skal ta alt kjapt, så det er bare å henge i!

Hasta luego!