Touchdown Afrika

Nå har vi omsider kommet frem til Dar es Salaam etter drøye 24 timer på reisefot. Reisen gikk overraskende greit, og gleden var stor da all bagasjen sto klar og ventet på oss etter st kjøpet av visum var gjennomført.Da den klamme luften slo i mot oss, sto det mange ivrige sjåfører som ville ha oss med. Heldigvis hadde vi planlagt på forhånd og to trivelige karer fra Passionist Father kom og hentet oss. Etter litt kommunikasjonsutfordringer sitter vi nå og venter på middag, mens vi ser frem til en god natt søvn. I morgen begynner vi på introuken, og vi skal blant annet hilse på rektor så da må finstasen på.

Vi bor på samme sted som vernepleier- og sosionomstudenter så vi er en stor og god gjeng. Vi har allerede fått oppleve gjestfriheten fra innbyggerne i området her. De slår gjerne av en prat og er veldig imøtekommende, men da vi fikk spørsmål om hvordan Brexit kom til å påvirke Norge fikk vi plutselig dårlig tid og måtte traske videre.

Nett-tilgangen denne uken vil nok være så som så, da vertskapet dessverre måtte meddele at «the wifi does not work very good with iPhones»

Stor klem fra klamme, slitne, blide og sultne jenter

Husk instagramkontoen vår @ergotanza

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *