Tiden flyr!

Det er allerede studie uke nr. 10, og en måned til jul!

Julemarkedet i Manchester er helt fantastisk, de har alle typer «mulled wine» du kan tenke deg, masse god mat og spennende boder med mye forskjellig. Årets julegaver blir nok derfra! Markedet er på 7 forskjellige lokasjoner noen større enn andre.

Hvis du har tenkt deg på utveksling alene vil jeg anbefale å sjekke om Ansa har en studentgruppe i byen. Jeg visste ikke engang at dette fantes, men møtte tilfeldigvis en som fortalte meg om dem. Jeg tror de har minst 3 arrangementer i løpet av semesteret. Denne høsten har de hatt bar crawl og middag, og snart er det tid for julebordet deres.

På campusen jeg bor på har de en bar som heter Victoria bar, de har også mange arrangementer. Hver torsdag er det quiz som koster 1 pund og vinnerlaget får alle pengene! Hver 3. tirsdag er det standup med middels kjente komikere og annenhver fredag er det temafester. De har også 4 «formals» i året, Start of year formal, Harry Potter formal, Christmas formal og End of year formal. Detter finner sted i mat hallen innenfor Victoria bar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.