Eventyret tok slutt

Plutseleg var tre månader gått. Tiden gikk utrulig fort. Det var so mye sosialt som skjedde hele tiden kombinert med bacheloroppgaven. De siste vekene, eller kanskje den siste månen var veldig hektisk. To uker for bacheloren skulle inn måtte Ann-Kristin, Jarle og Maylee fullføre all lagarbeidet sitt, slik at dei hadde litt tid til å bare fokusere på skrivingen. Maylee fikk gjort ein del i starten, som gjorde at hun hadde tid til å reise litt i begynnelsen av mars. Før siste innspurt var dermed Maylee en liten tur til Kina og besøkte en i Beijing som faktisk var på utveksling på HVL campus Bergen for noen semester tilbake samt sin familie før ho drog til Sør-Korea for å møte opp med en gjeng der som ho hadde blitt kjent med i Hong Kong. I denne perioden jobbet Jarle og Ann-Kristin kjempe hardt på lab for å prøve å fullføre alt arbeidet og skaffe resultater til bachelorprosjektene sine.

De to siste ukene før avreise innebar mye skriving for alle tre, og noen av dem følte seg kanskje litt for tapt da de hadde en del skrivesperre samt at resultatene kom litt sent. Men jobbet hardt og onsdag 27. mars leverte ble deres bachelor levert inn. Jarle og Ann-Kristin drog hjem igjen tidleg fredag 29. mars, mens Maylee ble igjen en uke til.

De var også veldig heldige med buddyene deres, som trass for også travle hverdag tok de med på ein fjelltur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.